Job en Stage Event Students

Job en Stage Event


Het Job en Stage Event zal plaatsvinden op donderdag 20 februari 2020 in het ICC, te vinden in het Citadelpark. Van 13u30 tot 19u verwachten de bedrijven jullie aan hun standen. Hier kunt u dan in een aangename omgeving, de eerste contacten leggen met de maar liefst 99 bedrijven uit verschillende sectoren. Aansluitend organiseren wij voor u ook een receptie.


Om het Job en Stage Event beter te maken voor u en voor de bedrijven, vragen wij u om dit jaar in te schrijven. Zo hebben wij een beeld van hoeveel studenten er ongeveer van welke richting aanwezig zullen zijn. Voor de UGent studenten kan dat via https://www.ugent.be/nl/careercenter. De HOGENT studenten kunnen via deze link inschrijven: https://www.hogent.be/student/career-center/.
Bij het onthaal krijgt u dan ook een zakje met een specifieke kleur en aangepaste documenten voor uw richting. Hierdoor kunt u bedrijven die op zoek zijn naar uw profiel gemakkelijk herkennen en omgekeerd. Aan het onthaal kunt u ook deelnemen aan de tombola met fantastische prijzen. De prijsuitreiking is achteraf tijdens de receptie.


Locatie en zaalplan

Het event zelf zal doorgaan in het ICC, hier te vinden.
Om de weg niet kwijt te geraken in het gebouw zelf, vind je hier een plannetje met alle aanwezige bedrijven.